Over ons


Wij zijn vier studenten uit Nijmegen en we zijn sinds kort begonnen met een project waarin wij onze lokale horeca willen ondersteunen. Dit gaan we doen aan de hand van het verkopen van Het Kopje.

Wij zijn ervan overtuigd dat juist in deze moeilijke tijd, lokale horeca ondernemers een extra duwtje in de rug nodig hebben. Om deze extra steun te realiseren is het plan om Het kopje, deur aan deur te verkopen. De helft van de opbrengsten die wij binnenhalen zullen als gift beschikbaar worden gesteld aan een horecagelegenheid in de desbetreffende wijken. 

Ons idee is om een horeca uitzendbureau op te zetten en door middel van crowdfunding dit idee te kunnen realiseren. Wij vonden het ook een mooi idee om de helft van de opbrengst te schenken aan lokale horeca ondernemers die het erg moeilijk hebben gehad de afgelopen tijd. 

De horecagelegenheden met wie wij samenwerken zijn: 

  • Café Maxim - Burghardt van Den Berghstraat 87-89 6512 DG Nijmegen. 
  • Eetcafé Jan Klaassen - Dobbelmannweg 53 6531 KV Nijmegen. image3
image2
DSC_8467
DSC_8464


 

Vind u het verkopen van Het kopje om zo de lokale horeca te steunen nou ook een goed plan? En kent u een horeca ondernemer die deze steun goed kan gebruiken? Of bent u simpelweg geïnteresseerd in het aanschaffen van Het Kopje? Neem dan contact met ons op.